me, myself and I

Welkom!!

Leuk dat je een bezoekje brengt aan mijn blog.

Bijna dagelijks vind je hier een nieuw bericht over beauty, winkels, kleding, boeken, films, recepten en recensies van producten, restaurants en nog veel meer!

Neem er lekker iets te drinken bij en neus maar rond!
Even voorstellen: Ik ben Kelly Petrie . Een jonge meid met gewoon teveel hobby’s en interesses.

Een echt ochtendmens en een zeer verslavingsgevoelig type. Naast mijn baan als secretaresse bij een scheepselektro bedrijf, ben ik ook altijd druk met mijn huis.

Vooral het ‘ gezellig’ maken, muren in een ander kleurtje sauzen, meubels verven en verschuiven, opruimen en schoonmaken, want Grootste poetser pur sang .

374520_625444010826928_1521132716_n

 

 

Shoppen, ook veel in tweedehands (kleding)winkels opzoek naar die ene grote schat tussen al die rommel.

 

Boeken verslinden en films kijken, fietsen,  de nieuwste recepten uitproberen, het liefst zo puur mogelijk en vooral genieten van het leven samen met mijn grootste liefde in mijn leven: Bart.

Ook kamp ik al vanaf mijn dertiende met een eetstoornis. Eerst anorexia nervosa en later boulimia. Na veel therapie, liefde en tijd kon ik zeggen dat ik helemaal eetstoornis vrij was. Toch heb ik in 2012 een flinke terugval gehad en was ik weer zwaar anorectisch. Gelukkig mijn krachten hervonden en alweer aardig opgekrabbeld. Het speelt nog zeker wel een rol in mijn leven, maar is het gelukkig voor het grootste gedeelte alleen op de achtergrond aanwezig. Natuurlijk hopen en vechten we door zodat het straks helemaal geen rol meer speelt in mijn, ons leven. Ook in mijn blog zal ik hier dus af en toe aandacht aan besteden. Ik krijg regelmatig (persoonlijke) vragen, waarvoor ik mij niet schaam om hier eerlijk antwoord op te geven. Nog meer ins en outs hierover ook in mijn boek die vorig jaar september 2013, met grote trots, uitgekomen is. Te bestellen op: www.boekscout.nl

1480644_645819965455999_164912634_n

ijskoude jaren boekscout

Met mijn blog hoop ik je te inspireren en vooral blij te maken met leuke tips en trics, mooie plaatjes, heerlijke recepten en misschien zelfs wel wijze levenslessen. 🙂

 

6 gedachtes over “me, myself and I

  1. Ha Kelly! Ik kom even bij je ‘piepen’ naar aanleiding van je bezoekje aan mijn blog. Leuk zo even kennis te maken. Je blog ‘ademt’ een heerlijke positiviteit uit, ondanks die best wel moeilijke weg die je gegaan bent en misschien nog wel gaat. Over talent gesproken, zeg! Wat goed dat je je ervaringen hebt kunnen verwerken in een boek, daar mag je echt trots op zijn.
    Ik ga je volgen hier!
    Een warme groet,
    Lilian

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s