Summer Bucket List Tag

PicsArt_1435506097735

Al enige tijd volg ik het blog van Hare Maristeit waarop deze Tag verscheen. Hij bestaat uit vijf dingen die je in de zomer zou willen maken, eten, drinken , zien en doen. Omdat ik een echte zomer liefhebber ben kon ik deze natuurlijk niet aan mij voorbij laten gaan! Warmte, lekker veel buiten zijn, terrasjes pakken, en lange zwoele zomeravonden op onze Eigen balkonia.

Zijn jullie ook klaar voor de zomer?

 

1. Must Do

Meer naar het strand! Ik ben gek op het strand. Trouwens niet alleen in de zomer breng ik graag een bezoekje aan Scheveningen of Hoek van Holland. Een strandwandeling vind ik, mits het weer een beetje meezit altijd heerlijk. Toch doe ik dit veelste weinig. Waarom? Ik heb als het zo warm is nooit geen zin in zo’n lange autorit met kans op lange files heen en terug. Ook vind ik het vaak een erg prijzig dagje. Benzine, parkeren, hapje en drankje. 100 euro is niks. Toch heb ik mij voorgnomen dit jaar niet alleen op de vakantie zelf, maar ook in Nederland meer naar het strand te gaan. Gewoon omdat ik er altijd zo van geniet!

10486199_750240455013949_7595584854875070200_n

2.Must See

Het Rijksmuseum. Ik heb hier al zoveel over gehoord dat ik nu echt mege nieuwsgierig ben. En als groot kunstliefhebber ga ik hier zeker deze zomer een bezoekje aan brengen.

de-nachtwacht-rembrandt-van-rijn

Ook ben ik nog nooit in een Spaanse kringloopwinkel geweest. Eigenlijk heb ik geen idee of die wel bestaan? Ook dat gaan we deze zomer maar eens ontdekken.

1179

3. Must Eat

Verse kokosnoot! En dan natuurlijk gekregen van zo’n overenthousiaste kokosnootverkoper op het strand!

7ff05e34b44f93ae47db8d6e75464c07

4. Must Drink

Watermeloen Mojito van Nerea, mijn Spaanse vriendin. Ik lust helemaal geen cocktails, Bacardi of munt, maar zoals Nerea mojito maakt kan ik liters wegdrinken! Gelukkig zie ik haar aankomende zomervakantie en kan ik dit ook gaan doen! 🙂

5b123135e8f00acdbe9b158f79dff750

5. Must Make

Deze watermeloen taart! Do I need to say more?? Nom, nom,nom…

img_8861

Heb je ook een blog en wil je deze zomerse tag overnemen? Vergeet dan niet om credits aan de bedenker te geven: Minke Terpstra! van het blog Minkepins.com.

Hebben jullie ook een bucket list voor de zomer?

Ik lees met veel plezier jullie reacties!

10 gedachtes over “Summer Bucket List Tag

  1. Dat is een inspirerende bucket list :-)))
    Meestal kan ik me met die verlanglijstjes van anderen niet zo vereenzelvigen, maar met dit lijstje ben ik het bijna helemaal eens. De kokosnoot hoeft voor mij niet zo.

  2. Nesrin - Daily Cup of Bla Bla Bla zegt:

    Yes ik wil ook graag naar het Rijksmuseum alhoewel ik geen kunstliefhebber ben, maar mijn dochter is nogal onder de indruk van de Nachtwacht.

    Mooie lijst! De watermeloentaart ziet er heerlijk uit.

  3. Wat een leuk lijstje! Ik had trouwens vorige week steeds “Op een onbewoond eiland” van Kinderen van Kinderen in mijn hoofd en nu ik over de kokosnoot lees, heb ik het nummer weer in mijn hoofd hihi.

  4. Wat een leuke lijst. Het wordt natuurlijk binnenkort prachtig weer, dus een mooi zomers lijstje mag dan niet ontbreken. Die watermeloen taart ziet er trouwens heerlijk uit, watermeloen is echt mijn favoriet in de zomer. Geniet van het lekkere temperatuurtje deze week!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s