Home made: Spicy vispakketjes uit de oven

 Vorige week verscheen van dit zeer smakelijke gerecht al een foto in mijn wekelijkse plog. Ik kan echt genieten van een goed bereid visje. Het werd dus de hoogste tijd dat ik eens een lekker visrecept met jullie deel. Ook erg fijn om te weten is dat dit recept gezond, budgetproof en zeer makkelijk te bereiden is.

Een licht kleurrijk zomers cadeautje wat bij elke visliefhebber in de smaak zou vallen!

OOOO vind dit zo lekker!! 🙂

PicsArt_1429703366375

Boodschappenlijstje voor 2 personen

2 pangafilet

1 rode ui

groene olijven

2 tenen knoflook

1 tomaat

1 citroen

2 theelepels Curry Madras kruiden van Jonnie Boer

Ketyap manis

2 vellen zilverfolie

PicsArt_1429703442588

Aan de slag!

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Leg op ieder vel zilverfolie een pangafilet.

Kruid de panga’s aan 1 kant met een theelepel Curry Madras.

Giet hierover een scheutje ketyap.

Snij de rode ui, knoflook, olijven en tomaat in ringen en verdeel dit over de vis

Snij van de citroen 2 plakjes en verdeel deze als laatste.

Vouw de pakketjes nu goed dicht.

Stoom de vispakketjes ongeveer 30 a 40 minuten in het midden van de oven gaar. Dit is een beetje afhankelijk van de grootte van je vis.

Tip: Serveer met een salade, tagliatelle pasta of rijst.

Bon apetito!

PicsArt_1429703549625

Eten jullie ook regelmatig vis? Ik ben weer erg benieuwd wat jullie van dit gerechtje vinden?!

14 gedachtes over “Home made: Spicy vispakketjes uit de oven

  1. Ja, dit receptje ga ik proberen. Daar ben ik helemaal voor, voor gezonde, makkelijke en budgetproof recepten! Lijkt me heel lekker dit visje met een glaasje droge witte wijn. Heerlijk zomers! mmmm…

  2. Oh dat is alweer veel te lang geleden! Je doet me er helemaal terug zin in krijgen nu 😉
    Zijn de kruiden van Jonnie Boer eigenlijk heel erg goed (als in: veel beter dan andere kruiden? :p ) Ik hoor er veel over en al vaak getwijfeld om ze te kopen.. maar toch nooit de stap gezet!

Geef een reactie op bart Reactie annuleren