Nieuwe start

hsfile_280292

Zo…wat heb ik lang zitten verzinnen hoe weer te starten met een nieuw bericht op mijn blog. Mijn laatste berichtje plaatste ik voor mijn zomervakantie 2014, mij voorgenomen hierna weer lekker verder te bloggen, maar deze pauze heeft veel langer geduurd dan 4 weken.

Waarom?

Ik was na mijn vakantie zo ontspannen en de maanden daarna eigenlijk ook nog, dat ik deze ‘ uitlaatklep’, want zo zie ik het bloggen voor mij, eigenlijk helemaal niet miste. Natuurlijk bleef ik wel lekker op andere sites kijken en reageren, maar om  zelf berichtjes te plaatsen..nee totaal geen behoefte aan.

Ook zijn Bart en ik naast onze fulltime banen begonnen met school. We volgen nu al weer een tijdje Spaanse lessen, wat echt super leuk is, maar ook  extra druk met al het huiswerk etc. Inmiddels zijn we wel al geslaagd voor Spaans 1, en zijn we nu druk ons door  Spaans 2 heen te worstelen.

Nu we inmiddels een dik half jaar verder zijn en het dagelijkse werk, huishouden en afspraken toch weer soms  wat drukte in mijn hoofd en lichamelijke klachten met zich meebrengen, ben ik wel weer toe aan lekker bloggen en mijn creativiteit met de mensen te delen die het leuk vinden om te weten wat mij zoal bezig houd in het leven.

Toch vind ik het, stiekem, een beetje jammer, mijn veelste lange-blog pauze.

Mijn leven heeft op mijn site dan wel even stilgestaan, maar in werkelijkheid is er natuurlijk van alles gebeurt en veranderd. Hele leuke dingen!! Zoals de afglopen zomer vakantie, het Snor festival, nieuwe kringloop schatten, lekkere nieuwe recepten, bioscoop bezoekjes, etentjes in hele gezellige restaurantjes, de Spaanse lessen en bijbehorende Fiesta’s!!!. Maar ook de mindere dingen, zoals dat ons huis nog steeds niet verkocht is, ik weer eens te veel was gekelderd in gewicht…

Ik heb besloten niet alles proberen in te gaan halen hier, wat ik de afgelopen maanden niet heb kunnen delen, maar gewoon een nieuwe frisse start te maken.

Wat kunnen jullie verwachten?

Nou eigenlijk blijf ik gewoon lekker berichten over mijn dagelijkse bezigheden zoals eerst,  lekkere recepten, reviews van boeken, films, festivals en restaurants en deel ik graag mijn creatieve geest in de vorm van mijn nieuwe schilder, teken, haak en bouw projecten.

Eigenlijk verandert er dus niet veel.

Wat dan wel?

Nou om toch even terug te gaan in de tijd…

Omdat mijn gewicht weer ernstig aan het afnemen was, ben ik een aantal weken geleden gestart met een 4 wekelijkse date bij een dietiste.

Niet zozeer voor voedings advies, maar meer om daar te kunnen wegen. Een soort stok achter de deur, om niet nog meer af te vallen. Ik ben nu twee keer geweest en het bevalt heel goed! Ook was ik de tweede keer lekker aangekomen, namelijk 0,7 kg. Wat was ik opgelucht!! Hopelijk hou ik dit  vol, totdat ik stabiel mag blijven.

Graag wil ik deze vier wekelijkse update ook met jullie delen door te berichten over hoe ik ervoor sta, wat we besproken hebben, en wat het nieuwe doel/ advies zal zijn.

Wel wil ik duidelijk maken dat ik geen persoonlijk gewicht zal delen, alleen hoeveel  ik aangekomen, afgevallen , of stabiel gebleven ben.

Want ook al lijkt het alsof ik er heel luchtig en makkelijk over denk, mijn gevoel zit me hierbij nogal eens zeer ernstig in de weg. Verstand/gevoel…pffff…

Ook lijkt het me leuk om regelmatig een Plog te plaatsen, maar dan van een langere periode dan 1 dag. Dus niet meer van mijn vrije woensdag, maar eerder van een week.

Ik hoop dat jullie mij net zo gemist hebben, als ik jullie opbeurende reacties! Tot snel!

10494489_750240521680609_7732109738465812511_o

Deze foto heb ik genomen op de laatste dag van ons Spanje avontuur afgelopen zomer 2014.

4 gedachtes over “Nieuwe start

 1. Lilian zegt:

  Heee…. je bent er weer! Nou en of ik je gemist heb! Een paar keer heb ik op het punt gestaan om hier een reactie te schrijven en je te vragen of alles goed was, maar elke keer aarzelde ik weer. Je kent elkaar natuurlijk niet echt en stel je voor dat er ernstige dingen aan de hand zijn… (Ja klinkt suf, weet ik)
  Twijfel, twijfel…je wilt toch ook geen impertinente vragen stellen 😉
  Enniewee: goed weer van je te lezen. Top zeg, een cursus Spaans! Gelijk heb je, niks inhalen, gewoon weer schrijven!
  Liefs,
  Lilian

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s