DIY: Feestelijke hapjes deel 2.

Een tijdje terug maakte ik allerlei lekkere hapjes voor wat extra gezelligheid tijdens de WK wedstrijd Spanje-Nederland.

Ik deelde toen het heerlijke recept van de Surinaamse eiersalade.

PicsArt_1402693043210

Aanstaande zaterdag ook deze feestelijke hapjes op tafel? Lees snel verder voor het recept van de Sjieke amuses!

 Boodschappenlijstje Mango/ peer amuse:

plastic amuse glaasjes (Xenos)

-1 mango

-1 peer

-chili poeder

-plakje geitenkaas

1. Snijd de peer,mango, en het plakje geitenkaas in kleine stukjes.

Hou van de peer een stukje over om deze in een leuke vorm als een groter stukje bovenop als garnering te gebruiken.

2. Vul de glaasjes met de stukjes fruit en kaas in laagjes en eindig met het groter stukje peer.

3. Strooi hierop een klein beetje chilipoeder.

Boodschappenlijstje Tonijn/ cocktail amuse:

plastic amuse glaasjes (Xenos)

– 1 blikje tonijn op water

– cocktail augurkjes

– 1 kleine rode ui

– gebrande rode paprika

– plakje geitenkaas

– cocktailsaus

1. Snij de augurkjes, gebrande paprika, rode ui en plakje geitenkaas in kleine stukjes.

2. Verdeel over elk glaasje eerst een flinke lepel tonijn en hierbovenop een mix van de gesneden groente/kaas mix.

3. Maak af met een klein toefje cocktailsaus.

PicsArt_1402693126182

Zo simpel, maar zoooo lekker!

Ga jij deze amuses uitproberen?

Advertenties

3 gedachtes over “DIY: Feestelijke hapjes deel 2.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s